Academie

Stem je talenten op potentiële klanten af

Bij de academie van Reward-Beauty zijn we ervan overtuigd dat mensen het beste presteren als ze gepassioneerd door hun werk zijn. Onze achtergrond in marketing stelt ons in staat om de talenten van (toekomstige) schoonheidsspecialisten op de behoeften van potentiële klanten af te stemmen. Dankzij onze kennis van beautybehandelingen kunnen wij je de geschiktste producten en apparatuur aanraden om je eigen praktijk mee uit te breiden.

Opleiding als wax- en sugaring-technicus

Tijdens een opleiding als wax- en sugaring-technicus reiken we je enerzijds de basistheorie en tal van wetenswaardigheden aan over ontharing met (suiker)was. Verder bieden we onafhankelijk advies over de producten die je daarvoor kan inkopen.

Je kan er bij ons zeker van zijn dat we objectief oordelen, aangezien we niet aan een specifieke leverancier of sponsor verbonden zijn. Bovendien bepalen we samen met jou wat een goede richtprijs voor je diensten is. Voor een vier uur durende cursus betaal je € 425,00. Je kan de training voor jezelf of voor je hele team aanvragen.

BioRePeelCl3 onlinetraining voor huidspecialisten

Voor ervaren huidspecialisten die hun expertise willen uitbreiden, bieden we de BioRePeelCl13 onlinetraining aan. Zo ben je er zeker van dat gezondheid en schoonheid primeren als je jouw klanten met huidverzorging in de watten legt.

De opleiding is niet te missen omdat je de BioRePeelCl13-producten en -behandelingen correct leert te gebruiken. Voor een optimaal resultaat is het immers van groot belang om volgens de aangegeven stappen aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd in de BioRePeelCl13-opleiding voor gevorderden?

Bestel nu jouw onlinecursus!

opleiding als wax en sugaring technicus

Masterclass Brazilian & Boyzilian

Onze Masterclass Brazilian & Boyzilian is op gevorderden gericht. We leren je een bikinilijn van een vrouw of de intieme zone van een man door middel van (suiker)was te ontharen. Aan de masterclass deelnemen, kost € 375,00 per persoon.

Onlinecursussen in meerdere talen

Binnenkort staat ook onze pre- and post-treatment guide online. In onlinecursussen die in meerdere talen beschikbaar zullen zijn, leer je bovendien meer over producten als BioRePeel of plasma IQ. Geïnteresseerd in de trainingen die we organiseren? Laat snel iets van je horen en schrijf je in!

Een van onze opleidingen volgen?

Schrijf je vandaag nog in!